ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Правоохоронні органи
Прокуратура: мера з Одещини затримано за підозрою у вимаганні та організації нападу
11:12 / 20.07.2024

ОДЕСА, 20 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голові міської ради в Одеській області повідомлено про підозру у організації нападу та «віджимі» бази відпочинку на узбережжі Чорного моря.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської обласної прокуратури.

В повідомленні прокуратури сказано:

Керівництвом Одеської обласної прокуратури повідомлено про підозру очільнику однієї з міськрад на Одещині за фактом організації вимагання передачі права на майно з погрозою насильства над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 189 КК України).

За даними слідства, міський голова, спільно з підконтрольними йому особами, організував напад на співвласницю бази відпочинку на узбережжі Чорного моря в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району.

Під час нападу зловмисники під загрозою застосування стосовно потерпілої та її близьких родичів насильства висунули вимогу про передачу 50 % корпоративних прав на об’єкт.

Спільними діями правоохоронних органів протиправні дії припинено, встановлюється повне коло учасників причетних до злочину.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття протиправної діяльності здійснювалися прокурорами спільно зі слідчими СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Одеській області.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту