ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  ЗМІ
ЦПД при РНБО повідомив про основні «фейки», які зараз розповсюджують російські ЗМІ
12:16 / 23.03.2022
сми

ОДЕСА, 23 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України попереджає про «фейки» та інформаційні маніпуляція, які зараз поширюються через ЗМІ країни-агресора.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці «Центр протидії дезінформації».

У повідомленні ЦПД сказано:

Працівники ЦПД при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних «вкидів», які ворог продукував протягом 22.03.2022 року.

❗️ Представникам угорської спільноти Закарпатської області почали надходити смс-повідомлення українською мовою з погрозами розправи. Застерігаємо: це – маніпуляція (https://t.me/CenterCounteringDisinformation/872 )!

❗️ росія активізувала просування ідеї допустимості ядерної війни. Зокрема, серед власного населення рф поширює погрози ядерною зброєю Польщі. Застерігаємо: це – маніпуляція (https://t.me/CenterCounteringDisinformation/870 )!

❗️ російські ЗМІ сформували тезу, що на Луганщині бійці батальйону «Айдар» обладнали «таємний концтабір», де протягом восьми років катували російськомовних місцевих жителів. Застерігаємо: це – фейк!

❗️ Ворожа пропаганда поширює новину про те, що у війні проти росії від України воюють бійці ПВК «Група передового спостереження», які є неприхованими сатаністами. Застерігаємо: це – фейк!

Зупинимо #інфотерор


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту