ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  ЗМІ
Максим Марченко привітав працівників електронних ЗМІ
17:29 / 16.11.2022

ОДЕСА, 16 ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської обласної військової адміністрації привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку Одещини з професійним святом та вручив грамоти ОВА.

У своєму вітальному слові Максим Марченко наголосив на тому, що роботу працівників радіо і телебачення, особливо під час війни, взагалі важко переоцінити. Адже саме телевізійники і радійники надають розголосу тим чи іншим фактам воєнних злочинів та катастроф, привертаючи увагу міжнародноï спільноти до війни росії проти України.

«Ваша кропітка праця, в період війни з російськими окупантами, на інформаційному фронті, теж наближає Україну до перемоги. Бо незважаючи на те, що зброя — рiзна, i медiйники і захисники виборюють одне — свободу для України. Ви — воюєте словом! Хоча часом представники телебачення та радіо міняють мікрофони i телекамери на автомати, і стають на безпосередній захист рiдної землі. Вічна пам'ять тим, хто поліг в боротьбі за нашу незалежність! Бажаю вам творчих злетiв, самобутності, натхнення, стабільного зростання і постійноï зацікавленості до вашого медіа-продукту від телеглядачів та радіослухачів» — сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту