ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Соціальна сфера
Одесская служба занятости приглашает желающих освоить новейшую профессию – оператор дрона
11:34 / 30.09.2021
Социальная сфера

ОДЕССА, 30 СЕНТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Государственное образовательное учреждение «Одесский центр профессионально — технического образования государственной службы занятости» приглашает желающих освоить новейшую профессию – оператор беспилотного летательного аппарата.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесского областного центра занятости.

В сообщении Службе занятости сказано:

Одеський обласний центр зайнятості запрошує на навчання з керування безпілотними літальними апаратами (дронами)

ℹСучасні IT-професії – в майбутнє вже сьогодні!

‼Початок навчання – 11.10.2021

🆗 З метою сприяння підвищенню IT навичок у населення, державною службою зайнятості Одещини розроблено освітні програми, одна з яких — «Оператор безпілотного літального апарату (дрона)».

💤Використання безпілотних літальних апаратів (дронів) в наш час є актуальним, перспективним та затребуваним у різних сферах життєдіяльності, наприклад таких, як: геодезія та картографія, сільське та лісове господарство, кінематографія та відео зйомка, пожежогасіння, поліція, пошук та рятування, інспекція ліній електромереж, моніторинг трубопроводів, військових об’єктів, тобто в сфері охорони, обороноздатності та безпеки життя населення тощо.

✴️Програма курсу зацікавить зайнятих, незайнятих громадян, безробітних, тих хто замислюється про підприємницьку діяльність, а також для роботодавців, фахівців підприємств, установ і організацій, в роботі яких були б корисні навички із застосування повітряної зйомки за допомогою безпілотних літальних апаратів (дронів).

🏢Вимоги до осіб, які навчатимуться:

🔘-загальна комп’ютерна та технічна грамотність;

🔘-освіта – базова загальна середня або повна загальна середня.

✅Тривалість курсу — 36 годин, розрахований на 5-17 навчальних днів (в залежності від інтенсивності курсу /5 днів – до 8 годин на день, або 16 днів для навчання у вечірній час – від 2-х годин на день/).

🆗Кожен навчальний день супроводжується практичними заняттями. Слухачі проходять тренування на тренажері-компютерному авіасимуляторі DJI Assistant 2 Release, а в подальшому відпрацьовують на практичних заняттях /від 22-26 годин/ навички керування на реальному літальному апараті DJI.

🌐Одеський обласний центр зайнятості запрошує всіх, кого цікавить навчання з керування безпілотними літальними апаратами (дронами), пройти навчання на базі Державного навчального закладу «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», який розташовано за адресою: м.Одеса, вул.І.Рабіна, 18-а.

✅За більш детальною інформацією звертатись до навчального закладу державної служби зайнятості Одеської області за тел.: 705-44-09, 705-44-11, 705-44-03.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту