ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Соціальна сфера
Служба занятості Одещини продовжує Марафон «Ярмарок вакансій»
10:38 / 07.12.2022

ОДЕСА, 07 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР'Я – Ярмарок вакансій, який пройшов в одному з населених пунктів Подільського району відвідали близько 50 шукачів роботи.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеського обласного центру зайнятості.

У повідомленні ООЦЗ сказано:

#Марафон «Ярмарок вакансій» триває

🤝Кодимська районна філія Одеського ОЦЗ спільно з Слобідською селищною радою Подільського району Одеської області 2 грудня 2022 року провели марафон «Ярмарок вакансій».

👏Більше 50 учасників Слобідської ОТГ взяли участь у заході, в т.ч. учні 9-11 класів. Ярмарок відбувся в КЗ «Опорний заклад освіти «Слобідський ліцей».

💡Інформацію про вакансії, стан ринку праці, можливості проходження навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, стажування, індивідуального навчання, можливості отримання мікрогрантів, компенсації роботодавцям за працевлаштування безробітних, в т.ч. ВПО, а також забезпечення роботодавця потребою у робочій силі розповіла директор Кодимської районної філії Ольга Шпак.

👩‍💼10 роботодавців презентували свої вакансії, а також своє підприємство. І як результат п'ять безробітних, які зацікавилися пропозиціями роботодавця, пройшли індивідуальну співбесіду та ознайомилися з умовами праці, дві особи зацікавились отриманням мікрогрантів для започаткування власної справи та особи з числа ВПО отримали направлення на працевлаштування.

📌Голова Слобідської селищної ради зазначив: Попри війну – життя триває. З кожним днем — ми ближче до перемоги. Ми можемо наближати її словом і ділом, але ніяк не бездіяльністю чи байдужістю…»


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту