ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
В Одессе провели молебен по недавно погибшим защитникам Украины
17:37 / 06.10.2021
Общество

ОДЕССА, 06 ОКТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В одесском Кафедральном соборе Рождества Христового провели молебен по погибшим в сентябре защитникам Украины.

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-странице Южного межрегионального отдела Украинского института национальной памяти.

В сообщении УИНП:ЮГ сказано:

Одеса вшанувала пам’ять загиблих протягом вересня Героїв України

6 жовтня, за традицією, в Кафедральному соборі Різдва Христового Одеської єпархії Православної Церкви України відбувся молебень-панахида за загиблими протягом вересня захисниками України.

Настоятель собору — протоієрей Теодор Оробець, а також клірики храму протоієреї Ярослав Бугринець і Андрій Волошин звершили чин заупокійної літургії за всім загиблим воїнством України, а також за сімома захисниками, що заплатили найвищу ціну за мир в Україні: Олексій Куленко, Денис Герман, Артур Голуб, Валентин Чепурний, Дем’ян Данилів, Віктор Молостов, Олексій Стрижак.

В молебні взяли участь співробітники Південного відділу Українського інституту національної пам’яті, представники Міністерства України у справах ветеранів, Veterans HUB ODESA, курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ а також матері загиблих на російсько-українській війні одеситів.

🙏Вічна пам’ять Героям України!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту