ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
В одесских школах прошли «Уроки мужества»
13:05 / 13.10.2021
Общество

ОДЕССА, 13 ОКТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В школах Одессы накануне Дня защитников и защитниц Украины прошли «Уроки мужества».

Об этом, как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», сообщается на Фейсбук-странице Южного межрегионального отдела Украинского института национальной памяти.

В сообщении УИНП:ЮГ сказано:

До Дня захисників та захисниць України в одеських школах відбулись “Уроки звитяги”

12 жовтня 2021 року на запрошення керівництва одеських загальноосвітніх шкіл №51 та №56 начальник Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті, ветеран АТО/ООС Сергій Гуцалюк провів уроки звитяги з учнями 10-9-8-х класів.

Поспілкувалися з учнями про те, що таке сучасна російсько-українська війна, чому цього дня ми говоримо про людей, які зі зброєю в руках захищали країну, в якій ми всі живемо, і чому важливо пам’ятати про їхній подвиг.

С.Гуцалюк розповів про свої ротації, про побут на позиціях, про танки та зброю та відповів на всі запитання зацікавлених учнів.

“Доблесть та відвага кожного із сучасних захисників України у майбутньому стане правдивим документом епохи боротьби за свободу та незалежність України, вагомим здобутком утвердження єдності українського суспільства, національної гідності та самоповаги” — зазначив С. Гуцалюк.

Також під час уроків С.Гуцалюк передав до бібліотек шкіл буклети проєкту «Легенди одеського лиману». Вивчаємо справжню історію Українського Півдня разом! Шануємо Захисників та Захисниць!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту