ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
Одещина запрошує своїх маленьких мешканців на новорічні вистави
10:28 / 21.12.2022

ОДЕСА, 21 ГРУДНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одеській обласній військовій адміністрації вирішили не відмовлятись від традиційних новорічних вистав для дітей.

Як повідомляє кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці Одеської ОДА.

У повідомленні облвійськадміністрації сказано:

«Попри війну, ми не повинні позбавляти дітей новорічних святкувань і святкового настрою!»- так вирішили в Одеській обласній військовій адміністрації і запросили діток Одещини на новорічні вистави.

Начальник Одеської ОВА Максим Марченко наголосив тому, що саме зараз, в цей складний період, необхідно подумати про наших дітей і попри всі негаразди та проблеми зберегти для них це відчуття свята та новорічного дива.

«Цьогоріч дітей наших захисників та дітей соціально-незахищених категорій чекають дивовижні та яскраві вистави: новорічне шоу «Цирк дивовижних свят» в Одеському державному цирку, «Червона шапочка», «Новорічні дзвіночки», «Смарагдове місто» в Одеському національному академічному театрі опери та балету, «Пеппі» в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі ім. В.Василька, «За годину до нового року» в Одеському академічному обласному театрі ляльок, «Снігова Королева у сонячному місті» в Одеському обласному академічному драматичному театрі, «Зимова казка», «Мауглі», «Поліанна», «Будьте ви щасливі!», «Бал Чорного моря» в Одеському театрі юного глядача ім. Ю. Олеши, «Чиполліно» та «Попелюшка» в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного та «Червона капелюшка» та «Білосніжка» в Одеській обласній філармонії ім. Давида Ойстраха» — детально розповіла директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини ОВА Олена Олійник.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту