ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
«Корпорація монстрів» просить допомогти врятувати ногу морпіху – Захиснику України
14:41 / 17.05.2023

ОДЕСА, 17 ТРАВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Так.. зазвичай ми таке купуємо тихо без зборів, та допомогаємо. Але тут мені потрібна допомога, бо сума велика.

Він був поранений півроку тому. П’ять шпиталів. Купа операцій, але він все одно Повертається на фронт. Під час лікування в одному з шпиталів, зацепив синегнойку (аєробна бактерія, яка викликає тяжкі внутрілікарняні інфекції і дуже тяжко піддається лікуванню)- зазвичай відділеня закриваються при таких випадках, але зараз на жаль це неможливо, бо поранених все більше.

Зараз вирішується питання по госпіталізації в Киів прямо з війсковоі частини, бо є висока загроза ампутації — кістка почала гнити. Але поки питання вирішуються, потрібно починати мІцну антибактеріальну терапію а як ви розумієте таких антибіотиків в медслужбі бути не може і то не зрада, бо такі захворювання не лікуються на фронті . Один флакон Тігацила майже 8 тис. Потрібно 10-20 (там як піде, бо по ходу лікування можуть змінити призначення)

Тягнути не можно.

Прошу допомоги для Вадима. Обличчя не показую, бо на мій погляд це не єтично. Всі призначення з печатками маємо, виписки та документи також.

Він не повинен залишитися інвалідом. Шанс врятувати ногу є.

Приват 4246001003297797

Коментар : морпеху швидкого одужання !


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту