ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
Міськрада: в Одесі тривають заходи у рамках благодійного марафону «Тижні добрих справ»
18:56 / 27.06.2023

ОДЕСА, 27 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – У рамках благодійного марафону «Тижні добрих справ» волонтерські організації провели за минулий тиждень різноманітні заходи.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

Сімейний центр «Мрія» швидко перейняв естафету цьогорічної 13-тижневки та став другим епіцентром добра серед десятки зареєстрованих організацій. Об’єднана команда центру разом із місцевими волонтерами зустріли юних українців на своєму гостинному святі, привітавши кожну родину з Днем батька.

Проєкт #АктивніПарки є частиною загальнодержавної програми Президента України «Здорова Україна». Метою проєкту є популяризація спорту та залучення громадян до активного способу життя.

У парку Шевченка пройшов концерт, присвячений Дню донора. На цьому заході відбулися виступи видатних морських музикантів — виконавців з центру військово-музичного мистецтва ВМС України.

Громадська організація Odessa_wow, яка опікується понад 350 сім'ями з тимчасово окупованих територій, організувала незабутню подорож до музею одеського трамвая на Олексіївській площі.

Благодійна організація «СІМ’Я» та волонтер Олег Ковалевеч провели зустріч з підлітками віком 10-15 років на тему «Наркотичні речовини та наслідки. З чого все починається…?» Дітям пояснили, що багато підлітків помилково вважають наркотики безшкідними.

Громадська організація Центр «Вотум» у рамках проєкту «Клуб позитивних змін» теж провела тренінг для підлітків — на тему «Лідерство і робота в команді».

БО «100 відсотків життя. Одеса» провели захід, присвячений Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним розповсюдженням. Цей захід був спрямований на підвищення усвідомленості та розуміння серйозності проблеми наркоманії серед молоді.

У спортивному парку «Гілель» відбувся другий етап відкритої першості області з баскетболу в рамках «Тижнів добрих справ» за участю понад шістдесяти команд різних вікових категорій — від 12 до 35+.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту