ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
Одесити вийшли на мітинг за передачу міських грошей на потреби ЗСУ
13:49 / 02.09.2023

ОДЕСА, 02 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – У день міста біля мерії зібралось кількасот одеситів з вимогою перенаправити міські гроші з необов'язкових ремонтів на ЗСУ, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор’я».

Сьогодні о 9 ранку, шостий день поспіль, одесити вийшли на Думську площу, вимагаючи скасувати витрати 106 млн грн на ремонт Київського райсуду та Театру юного глядача та перенаправити ці гроші на потреби ЗСУ.

Натхненницею протесту стала відома одеська волонтерка, очільниця БФ «Корпорація монстрів» Катерина Ножевнікова. В понеділок, 28 серпня, вона заявила, що вийде на одиночний пікет, і її підтримали інші одесити. Сьогоднішній мітинг став наймасовішим за тиждень.

Під час акції біля мерії почали проводити урочистості до Дня міста. Для спілкування з містянами з міськради ніхто не вийшов.

Якщо жодної реакції від міської влади не послідує, К. Ножевнікова запропонувала зустрітись знову наступної суботи. На прийдешній тиждень протести призупинять через потребу надалі вести волонтерську діяльність.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту