ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
«Корпорація монстрів» оголосила терміновий збір на бойові дрони для Захисників України
13:56 / 21.11.2023

ОДЕСА, 21 ЛИСТОПАДА 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Терміново…

Ми ще не закрили збір на п’ять амфібій на 2,5 млн, але я спробую привернути увагу сьогодні до самої великої проблеми у війску — нестачі дронів.

І спробую зібрати разом з вами на 10 мавіків FMC для того, щоб один хоч би потрапив до 65 бригади для одного з підрозділів, листування з командиром якого на скрині

Кожного дня.. кожного дня десятки таких дзвінків та повідомлень. І ось починаєш відмовляти, якись виправдовування казати і чути, як вони у відповідь кажуть «ми все розуміємо. Будемо чекати»

це просто не можливо витримати. Так соромно. Так соромно, Що вони мають просити те, що в них обовзяково повинно бути по замовленню.

Але це розхідник. Закрити всі запити не можливо. А Держава.. на жаль ви тут і самі все знаєте. Черговий скандал з закупівлями дронів вже в черговому міністерстві.

Часу не має. В нас від бригад по всій лінії фронту кількість запитів на мавіки вже перетинула позначку 200 шт(( і це не зважаючи на те, що я вже майже два тиждня запити на дрони не приймаю.

Один дрон 88 тис грн. Можу взяти 10,20 штук — скільки зберемо. Давній друг фонду і перевірений постачальник підтвердив сьогодні можливість і Через тиждень дрони будут в нас. Для дронів це супершвидко. Для тих, хто очикує дуже повільно..

але спочатку треба зібратись і зібрати кошти.

4246001003297797

Нашадую! з інших банків обов‘язково вводити реквізити. Вони в коментах) бо інакше переказ не буде зарахований(

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

Реквізити інших банків в коментах

Будь ласка. Допомогайте їм. Допомагайте собі. Бо саме від них все залежить зараз.

Будемо чекати. варіанів в нас не багато.. (с)

Якщо в вас не має можливості допомогти грошами пам’ятайте коментарі підтримки просувають допис в мережі. І може хтось побачить в кого зе є можливість допомогти.

Це також велика підтримка і ваша залученість


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту