ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Суспільство
«До світлого дня – світлі вчинки»: Одеса провела благодійний марафон
10:41 / 29.04.2024

ОДЕСА, 29 КВІТНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — У Пересипському районі Одеси провели благодійний пасхальний марафон «До світлого дня – світлі вчинки».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

За ініціативи Департаменту освіти та науки Одеської міської ради напередодні великодніх свят у закладах освіти міста проводиться благодійний марафон «До світлого дня – світлі вчинки».

У рамках марафону заклади освіти Пересипського району Одеси долучилися до благодійної акції «Кава з освітою».

Доброчинна подія об’єднала вихованців, учнів, вчителів, вихователів і батьків. Діти та дорослі власноруч виготовляли пасхальні подарунки, писанки та листівки.

Також у закладах освіти провели виставки дитячих робіт «Великоднє диво», майстер-класи «Майстерня добрих справ», благодійну виставу «Великдень для Настусі» та «Великодні ярмарки».

На ярмарку діти та педагоги представили виготовлені обереги, поробки, листівки та писанки ручної роботи. Крім того, можна було придбати солодощі та випити «Каву з освітою» і зробити свій внесок на підтримку ЗСУ.

Педагоги закладів дошкільної та загальної середньої освіти, члени Парламенту старшокласників з любов’ю та добрими побажаннями виготовляли ці вироби.

Також педагоги Одеського будинку дитячої та юнацької творчості «Тоніка» та Одеського центра дитячої та юнацької творчості «Зоресвіт» провели майстер-класи з виготовлення пасхальних сувенірів для воїнів-захисників і пасхальних прикрас для Великоднього дерева миру. На базі будинку творчості «Тоніка» відбувся ще й благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту