ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Спорт
Одеська тенісистка Даяна Ястремська: «Я боролася на корті не лише за себе, а й за свою країну»
14:45 / 08.03.2022

ОДЕСА, 08 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Даяна Ястремська: «Дякую кожному, хто бореться за Україну, хто показує, наскільки ми сильні духом».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі відділення НОК України в Одеській області.

У повідомленні відділення НОК сказано:

Одеська тенісистка Даяна ЯСТРЕМСЬКА прокоментувала виступ на турнірі WTA250 «Open 6e Sens Métropole de Lyon», де вона стала фіналісткою (фото: instagram.com/dayana_yastremskay)

- Це був дуже тяжкий тиждень для мене. Сьогодні був чудовий матч. Я хочу привітати Чжан Шуай, це був хороший фінал.

Весь цей тиждень я боролася на корті не лише за себе, а й за свою країну. Хоч я й програла, я все одно рада, що зіграла у фіналі, бо я вже давно не грала у такий стадії. Мені здається, що сьогодні у мене було недостатньо енергії, і я була втомленою. Глядачі в Ліоні мене чудово підтримували, я отримала від них багато сил та енергії. Також дякую директору турніру за wild card, дякую за цей шанс. Я хочу повернутися на цей турнір і наступного року.

Ще я хочу подякувати моїй команді, моєму тренеру, моїй молодшій сестрі. Їй важко так само, як і мені. Ще дякую моєму агенту та його сім'ї, що підтримали мене, для мене це означає дуже багато.

Також хочу сказати, що мої призові, які я заробила на цьому турнірі (€14,545 – BTU), я передам у фонд, щоб підтримати Україну.

Українці, якщо ви мене дивитеся, я хочу сказати, що ви такі сильні, у вас приголомшливий дух! Я намагаюсь боротися за Україну. Дякую кожному українцю, хто бореться за Україну, хто показує, наскільки ми сильні духом. Слава Україні!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту