ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» посилюють протипожежну безпеку
14:56 / 25.11.2021
Торговля

ОДЕСА, 25 ЛИСТОПАДА 2021 року, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Адміністрація та працівники Промтоварного ринку «7 кілометр» посилюють роботу щодо усунення порушень правил пожежної безпеки та охорони праці.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

Комісія адміністрації ринку розпочала роботу у зв’язку із виявленням численних фактів розміщення майна у пожежних проїздах між торговельними рядами (розміщення піддонів, не складання навісів контейнерів у нічний час, залишення іншого майна), з метою вжиття заходів з усунення порушень правил пожежної безпеки та охорони праці. Нею буде здійснюватися контроль за дотриманням встановлених законом правил та нормативів в частині забезпечення вільного руху технологічного транспорту по протипожежним проїздам між торговельними рядами на території «7 кілометру».

Також увага комісії спрямуватиметься на забезпечення дотримання підприємцями вимог щодо необхідності складання навісів над металевими контейнерами у нічний час у проїздах та проходах, демонтажу будь-яких конструкцій чи майна, що виступає за фасадну лінію торговельного місця.

Адміністрація поросила підприємців ринку ретельно дотримуватись усіх правил пожежної безпеки та операційних процесів, порушення яких може привести до тяжких наслідків. Особливо це актуально у зимовий період, коли загроза виникнення пожеж значно вища.

Виклик пожежної охорони на території ринку: (048) 797-00-01

ДОВІДКА: ТОВ «Промтоварний ринок» розташоване за адресою: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20. Графік роботи: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, субота та неділя — з 6:00 до 16:00. П'ятниця — вихідний день.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.056
Перейти на повну версію сайту