ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» — великий вибір ялинок
16:15 / 15.12.2021
Торговля

ОДЕСА, 15 ГРУДНЯ 2021 року, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Підприємці Промтоварного ринку «7 кілометр» підготувалися до одного із найулюбленіших свят року, пропонуючи тепер величезний асортимент найрізноманітніших новорічних дерев.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

На ринку представлені прості та зручні у складанні штучні звичайні та литі ялини й сосни різних відтінків, розмірів та з різноманітних матеріалів у всій своїй пишності та різноманітності. Окрім звичайних зелених є також білі та сріблясті дерева, з кольоровою окантовкою, припорошені снігом, імітації під «ялинку», «блакитну ялинку», кілька різновидів «сосни» від вітчизняних та зарубіжних виробників.

Особливо популярні зараз українські ялинки та сосни– на ринок вони постачаються безпосередньо від виробника – із різних регіонів Західної України. Так, вартість найменшої ялинки (60 см) – від 300 гривень, стандартної 1.80 см – від 500 гривень (ПВХ). Від 1500 гривень коштують литі красуні, які практично не відрізняються від оригіналу.

На Промринку можна купити штучну ялинку оптом або в роздріб для дому та офісу, дитячих та різнопрофільних закладів. Також тут є настільні, вуличні та сувенірні дерева. Численні магазини «7 кілометра» пропонують відвідувачам і великий вибір іншої новорічної продукції: ялинкові прикраси, карнавальні костюми, одяг та взуття для урочистих випадків.

ДОВІДКА: ТОВ «Промтоварний ринок» розташоване за адресою: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20. Графік роботи: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, субота та неділя — з 6:00 до 16:00. П'ятниця — вихідний день.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту