ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» спростували чутки щодо продажу ринку
18:37 / 05.12.2023

ОДЕСА, 05 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Адміністрація Промтоварного ринку «7 кілометр» спростовує циркулюючу у медіа інформацію щодо продажу підприємства.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

Промринок «7 кілометр» — не продається!

У зв'язку з нещодавньою появою в деяких медійних джерелах недостовірної інформації, вважаємо за необхідне оприлюднити спростування та наголосити, що продаж ринку «7 кілометр» не відбувається та не планується.

Матеріали, розповсюджені Фондом державного майна України із згадкою про ринок, відносяться до території, яка знаходиться поряд з «7 кілометром», але ж ніяким чином не стосується територіального комплексу Промринку.

Інформація про продаж ринку «7 кілометр» є абсолютно безпідставною. Ми закликаємо всі ЗМІ та онлайн-медіа до відповідального підходу до публікації новин та перевірки інформації перед тим, як розповсюджувати їх серед громадськості. Достовірна інформація є важливою основою для стабільності та поваги у нашому суспільстві.

Наша команда готова надавати вам додаткову інформацію та відповіді на всі запитання, щоб уникнути поширення неправдивих чи маніпулятивних заяв. Розраховуємо на вашу підтримку, дякуємо за увагу та розуміння.

Адміністрація ТОВ ПРОМРИНОК

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.004
Перейти на повну версію сайту