ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
«7 кілометр» святкує 34-ліття
15:45 / 19.12.2023

ОДЕСА, 19 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Адміністрація Промтоварного ринку «7 кілометр» вітає працівників та клієнтів підприємства з його річницею.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

У повідомленні підприємства сказано:

Промтоварному ринку «7 кілометр» — 34 роки!

Вітаємо рідний ринок, підприємців та відвідувачів!

Саме 34 роки тому, у серці Одеського регіону народився промтоварний ринок, який став справжнім символом ринкової торгівлі України – «7 кілометр». З того часу він став не лише торговельним містом, а й невід’ємною частиною нашої спільноти, місцем, де зустрічаються різні культури, яке було та є основою життя сотень тисяч людей.

За ці 34 роки «7 кілометр» став справжнім мультікультурним явищем, невід'ємним атрибутом економічної спадщини та становлення торговельного бізнесу в Україні. Ми пережили та переживаємо безліч змін та труднощів разом з країною, та продовжуємо працювати заради неї.

Не зважаючи на все, Промтоварний ринок залишається важливим центром торгівлі та культурного обміну. Зокрема, зараз «7 кілометр» став платформою для підтримки не тільки українських підприємців, але і виробників, вносячи величезний внесок у підтримку людей, армії та країни в цілому!

«7 кілометр» — це не лише комерційний об'єкт, а й частина нас. Його історія – це історія наших успіхів, труднощів та змін, історія нашої держави. Віримо в Україну та майбутнє! З днем народження, улюблений ринок!

Вітаємо рідний ринок, підприємців та відвідувачів! Бажаємо сили, віри та стабільності!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту