ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір новорічних ялинок та прикрас
11:32 / 22.12.2023
Торгівля

ОДЕСА, 22 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент товарів, необхідних для яскравого святкування Різдва та Нового року.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

Величезний вибір новорічних прикрас та ялинок 👈😍

Кращий спосіб зануритися в дух Різдва та Нового року зараз – це відвідати Промтоварний ринок «7 кілометр» та обрати найкращі новорічні прикраси та ялинку для своєї оселі!

Торговельні павільйони ринку вражають своєю величезною колекцією новорічних прикрас, що здатна задовольнити найвибагливіші смаки та бажання. Від класичних іграшок на ялинку до елегантних гірлянд та сучасних стильних прикрас — у нас ви знайдете все, що потрібно для створення неповторної та унікальної новорічної атмосфери у своєму домі.

Однією з основних зірок нашого асортименту є екоялинки різних розмірів, форм та стилів, з декором зі штучного снігу, різною довжиною голок та по дуже приємній ціні.

Не зволікайте! Завітайте до нашого ринкуу, де кожен може знайти щось особливе для свого дому та сім'ї. Робіть свої свята яскравими та неповторними разом із нами!

Нагадуємо, що у різдвяні та новорічні свята ринок «7 кілометр» працює за графіком, за винятком 1 січня (вихідний день на всьому ринку).

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.055
Перейти на повну версію сайту