ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір килимів та доріжок
14:21 / 31.01.2024
Торгівля

ОДЕСА, 31 СІЧНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують великий асортимент килимів, доріжок та килимків усіх типів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

В повідомленні підприємства сказано:

Промтоварний ринок «7 кілометр» запрошує ознайомитися з широким асортиментом «підлогової» продукції — різними килимами та килимовими покриттями, доріжками, циновками з натуральних та штучних волокон.

Це і класичні килими з вовни і напіввовни, і екологічні яскраві акрилові килими, що не викликають алергії та чудово впишуться в будь-який інтер'єр і підійдуть для дитячої кімнати. Різноманітність візерунків та текстур, форм та розмірів вражає!

Килим не тільки прикрасить Ваше житло, але й принесе в будинок комфорт, тепло та затишок – запрошуємо підібрати покриття до смаку на Промтоварному ринку «7 кілометр». Ціни – дуже доступні! Величезний вибір виробів представлений компактно в одному місці – на майданчику «Поле Чудес», у 10-му килимовому ряду.

***

ДОВІДКА: Графік роботи Промтоварного ринку: з понеділка по четвер — з 6:00 до 15:00, у суботу та неділю — з 6:00 до 16:00. П'ятниця – вихідний.

Адреса: Одеська область, Одеський район, смт Авангард, вул. Базова, 20.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту