ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Торгівля
На «7 кілометрі» – великий вибір дитячого транспорту
15:49 / 20.03.2024
Торгівля

ОДЕСА, 20 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Торгівельні павільйони Промтоварного ринку «7 кілометр» пропонують значний асортимент дитячих велосипедів, гіробордів, електромобілів та інших видів транспорту.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Промтоварного ринку «7 кілометр».

У повідомленні підприємства сказано:

Найбільший вибір дитячого транспорту – на «7 кілометрі»!

З настанням весни одним із найпопулярніших товарів на Промтоварному ринку традиційно є дитячі велосипеди та інші види транспорту – від гіробордів до електромобілів.

Зараз на «7 км» представлені тисячі видів – велосипеди для різного віку, з ручним керуванням та без, біговели, скейти, електронні версії всіх видів дитячого транспорту та аксесуари до них.

Асортимент у магазинах та торгових точках Промтоварного ринку оновлюється щодня. Велотранспорт та додаткові аксесуари можна придбати на відкритих торгових точках на 1-й автостоянці, 5-му торговому майданчику, на оптово-роздрібних площах «Харківська» та «Милка».

Добрий вибір товарів та демократичні ціни, пошук найздоровішого, екологічного та економічного виду транспорту – чудовий привід приїхати на ринок «7 км»! Чекаємо на Вас щодня, крім п'ятниці, у будні – до 15:00, у вихідні – до 16:00!


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту