ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Транспорт
Кількість авіарейсів між Одесою та столицею Латвії збільшиться
14:27 / 26.10.2021
Транспорт

ОДЕСА, 26 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Міжнародний аеропорт «Одеса» анонсує збільшення кількості пасажирських рейсів компанії airBaltic в Ригу.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці «Odesa Airport / Міжнародний аеропорт «Одеса»».

На прес-конференції щодо зимової навігації авіакомпанії airBaltic з Міжнародного аеропорту «Одеса» Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Ільгварс Клава, Комерційний директор ТОВ “Міжнародний аеропорт «Одеса» В'ячеслав Чеглатонєв, Віце-президент Асоціації Туристичних Агенцій та Операторів Латвії (ALTA) Ерікс Лінгеберзіньш та Регіональний менеджер авіакомпанії airBaltic Марія Радченко розповіли, що цього року рейси Одеса-Рига продовжено на зимовий період. Вже з 31 жовтня полетіти до Латвії можна буде двічі на тиждень.

ІА «Контекст-Причорномор'я» нагадує, що в різних країнах світу діють обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. І найкращий документ, який допомагає не потрапити під них, — свідоцтво про вакцинацію від COVID-19. А отримати щеплення можна і в самому аеропорту «Одеси», де з серпня розпочав роботу пункт вакцинації.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту