ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Транспорт
Автобус на вихідних замінить тролейбус на другому маршруті
14:53 / 19.11.2021
Автобус на вихідних замінить тролейбус на другому маршруті

ОДЕСА, 19 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — 20—21 листопада, замість тролейбуса №2, ходитиме автобус.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради.

Протягом листопада на Олександрівському проспекті буде обмежено рух транспорту через проведення робіт з реконструкції ділянки теплової мережі на Олександрівському проспекті.

Так, 20—21 листопада 2021 року рух буде закрито на ділянці вул. Успенської, у межах просп. Олександрівського. У цей період (або до завершення робіт) вносяться зміни до схеми руху міського громадського транспорту.

Робота тролейбусного маршруту №2 буде тимчасово припинена. Замість нього, буде організована робота тимчасового автобусного маршруту у режимі руху «маршрутне таксі» №2т від парку ім. Т.Г. Шевченка до вул. Новосельського, з перевезенням всіх пільгових категорій пасажирів, передбачених чинним законодавством України, за частково зміненою схемою руху тролейбусного маршруту №2, а саме:

- у напрямку вул. Новосельського: від вул. Успенської на вул. Рішельєвську, вул. В. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Успенську і далі за схемою руху тролейбусного маршруту №2;

- у напрямку руху до парка ім. Т.Г. Шевченка: від вул. Успенської на вул. Преображенську, вул. Троїцьку, вул. Рішельєвську, вул. Успенську і далі за схемою руху тролейбусного маршруту №2.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.013
Перейти на повну версію сайту