Порадувати друзів, здивувати коханих або побалувати себе — у всіх випадках з задачею справляться неймовірно смачні та дуже рибні роли від мережі суші-барів «Рис&Риба». Чим особливе меню цієї доставки та що варто спробувати з новинок закладу?
А ви знали, що японська кухня особлива не тільки смаком, а й подачею? Японські кухарі приділяють особливу увагу подачі своїх страв, перетворюючи їх на справжні кулінарні рецепти.
Засновники мережі суші-барів «Рис&Риба» вирішили поєднати традиційні смакові поєднання японських майстрів, їх старанність та ретельний підхід до подачі страв та внести крапельку європейського настрою у звичайні роли. Так народилися дуже смачні і рибні суші та роли, які хочеться не тільки з’їсти, а й показати друзям в Інстаграмі.
Але, як ви розумієте, головна героїня у цій історії — риба. Її привозять прямісінько з Норвегії, аби дати вам лише найкраще. Та перед тим, як потрапити на вашу тарілку, риба, як і інші інгредієнти, проходить ретельну перевірку на якість.
Шеф-кухар особисто слідкує за тим, аби всі продукти відповідали усім нормам, були свіжими та зберігались в належних умовах. Для цього заклад ресторану облаштований спеціальним приміщенням для зберігання інгредієнтів, де підтримується оптимальна температура. Але навіть враховуючи це, тут не готують заготовляння «на завтра» — у хід ідуть тільки свіжі риба, рис та овочі, які щодня готують сушисти закладу.
Що ж замовити в суші-барі та які позиції, окрім ролів та суші, будуть цікавими? Почнемо з того, що окрім класичних страв тут є боули, салати, сашимі, солодкі роли та традиційні японські десерти моті. Все для того, аби повністю поринути в атмосферу японської кухні.
До речі, про десерти. Хоч моті мають оригінальну рецептуру, що надає їм їх особливого смаку, наш бренд-шеф удосконалив рецепт японських солодощів. Завдяки цьому, при доставці десерти зберігають свою форму та смак.
Що ж до найголовнішого. Нещодавно меню закладу поповнилось на 10 нових позицій, які будуть до смаку справжнім гурманам та любителів поекспериментувати зі своїми смаковими рецепторами. Окрім класичної «Філадельфії» та «Каліфорнії» тут можна спробувати авторські роли від бренд-шефу закладу «Рис&Риба». З новинок найбільшою популярністю користуються роли «Нобу» з сиром та соусом чедер, «Умі» зі спайсі соусом та перцем халапеньйо та запечені роли з мідіями, лососем, тунцем та іншими морепродуктами.
Переходьте на сайт мережі «Рис&Риба» та обирайте, чим посмакуєте уже сьогодні!
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.005Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |