Смузі — смачний і корисний напій, який можна готувати протягом усього року. Він багатий на вітаміни, мінеральні речовини й антиоксиданти, являє собою перетерті овочі та фрукти. Завдяки сучасній техніці з приготуванням впорається будь-хто.
Головна особливість корисних коктейлів полягає в однорідності. Необхідна консистенція досягається за допомогою дрібної побутової техніки. Для цього підійдуть подрібнювачі, міксери й блендери.
Останні можуть бути як стаціонарними, так і занурювальними або комбінованими. До того ж важливо купити блендер великої потужності, щоб він міг обробляти продукти різної твердості. Мінімальний показник коливається в межах 600–800 Вт.
Для приготування однієї порції підійде занурювальний прилад зі стандартною склянкою. Великі обсяги краще обробляти в чаші об'ємом від 800 мл. Під час подрібнення необхідно стежити за тим, щоби ніж блендера нагрівався не надто сильно. Підвищення температури призводить до втрати вітамінів і погіршення смаку.
Приготування смузі — не єдине завдання, з яким доведеться справлятися кухонній техніці. Саме тому краще вибирати потужний блендер із якісними ножами. Серед основних параметрів варто виділити:
Що стосується типу блендера, то для смузі підійде як занурювальна, так і стаціонарна модель. Остання потребує більше місця для зберігання й менш мобільна. Прилад може мати додаткові насадки, наприклад віничок, гаки для тіста або тертки, на сайті allo.ua в Одесі є зручний фільтр, завдяки якому можна вибрати блендер, спираючись на його функціональність.
Для коктейлів достатньо простих моделей, а ось під час приготування страв виявляться корисними прилади з насадками. Також можна підібрати техніку, що працює від акумулятора, вона стане незамінною в разі частих відключень електроенергії.
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
© 2005—2024 S&A design team / 0.017Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я» |