ІА «Контекст Причорномор'я»
Миколаїв  >  Новини  >  Правоохоронні органи
За втручання Миколаївської воєнпрокуратури до держбюджету буде стягнуто 0,8 млн грн
13:44 / 11.01.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 11 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Господарський суд Хмельницької області задовольнив позов прокурорів про стягнення з приватного підприємства штрафних санкцій в сумі 800 тис. грн за неналежне виконання договору.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

Розслідуванням Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері становлено: у жовтні 2019 року між приватним підприємством та військовою частиною було укладено договір постачання мобільної збірно-розбірної модульної споруди спеціального призначення вартістю 5,4 млн гривень. Однак, незважаючи на умови договору щодо обов’язковості виконання взятого на себе господарського зобов’язання та положення законодавства, дане підприємство послуги своєчасно не виконало, чим завдало шкоду інтересам України.

Суд підтвердив позицію прокурора й зобов’язав підприємство перерахувати до державного бюджету України грошові кошти у виді штрафу та пені в сумі 800 тис. гривень. Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту