ІА «Контекст Причорномор'я»
Миколаїв  >  Новини  >  Правоохоронні органи
У нападі на телеведучого Андрія Куликова підозрюється уродженець Миколаївщини
13:51 / 12.01.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 12 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — За процесуального керівництва прокурорів Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом особам, які вчинили напад на відомого українського телеведучого з метою пограбування.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Офісу Генерального прокурора.

7 січня 2022 року двоє осіб, перебуваючи, за даними слідства, поблизу будинку по київському проспекту Перемоги, побачили потерпілого. З метою заволодіння майном зловмисники нанесли йому декілька ударів руками та ногами в область голови та грудної клітини, після чого відібрали в потерпілого гроші, банківську картку та мобільний телефон.

За результатами проведених оперативних заходів обох нападників, якими виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей, вдалося встановити та затримати. Один з нападників має статус обвинуваченого у провадженні за фактом вчинення крадіжки, а інший – раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та незаконне зберігання наркотиків.

Досудове розслідування (ч. 2 ст. 186 КК України) триває.

Затриманим повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011
Перейти на повну версію сайту