ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
Якість води у двох населених пунктах Одещини не відповідала нормам
12:06 / 12.03.2022
Якість води у двох населених пунктах Одещини не відповідала нормам

ОДЕСА, 12 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – У Березівському та Ізмаїльському районах проби питної води показали невідповідність деяким нормам, передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я».

Про це повідомили на офіційній Фейсбук-сторінці ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

З метою забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення Центром щоденно проводиться відбір проб питної води на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники.

Так, за період з 25.02.2022 р. по 10.03.2022 р. по Одеській області було досліджено 413 проб на мікробіологічні показники, з них не відповідало вимогам 2 (Березівський район Раухівська ОТГ смт.Раухівка, вул.Є.Кравця, 45 та м.Кілія, вул.Лермонтова, 29).

На санітарно-хімічні показники взяли 295 проб, усі відповідали вимогам.

По всіх випадках нестандартних проб питної води було поінформовано Одеську обласну військово-цивільну адміністрацію, Березівську військово-цивільну адміністрацію, голову Раухівської ОТГ, Ізмаїльську військово-цивільну адміністрацію, територіальні управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області та Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

З метою прийняття заходів щодо покращення стану питної води, у смт.Раухівка та м.Кілія було проведено дезінфекцію водопровідних мереж. Після проведених заходів, при повторних дослідженнях встановлено, що питна вода у даних населених пунктах відповідає гігієнічним вимогам.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.014
Перейти на повну версію сайту