ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
Енергетики Одещини просять підтримати їх роботу
19:55 / 18.03.2022

ОДЕСА, 16 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Енергетики ДТЕК Одеські електромережі звернулися до клієнтів із проханням підтримати їхню роботу.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ДТЕК Одеські електромережі.

В повідомленні підприємства сказано:

Щодня ДТЕК Одеські електромережі спільно з постачальниками газу та електроенергії роблять все, щоб на Одещині були світло, зв'язок, газ та тепло. Енергетики цілодобово стежать за електросистемою, у тому числі готові ремонтувати та відновлювати мережі, зруйновані під час обстрілів. Щоб і надалі забезпечувати стабільну роботу електроінфраструктури, оператору системи розподілу необхідно закуповувати запчастини для ремонтів та паливо для заправки автопарку аварійно-відновлювальних бригад. Тому ДТЕК Одеські електромережі, спільно з регіональними постачальниками електроенергії та газу, звертаються до підприємств та мешканців області з проханням по можливості передавати показання лічильників та оплачувати рахунки. Енергетики записали відеозвернення до своїх клієнтів.

З 24 лютого ДТЕК Одеські електромережі, як і постачальники інших комунальних послуг області, продовжують стабільно працювати. З моменту початку бойових дій на території України компанія не припиняла виконувати аварійно-відновлювальні роботи. У тому числі енергетики відновлювали електромережі, які були зруйновані через обстріл 15 березня. Електромонтери повернули світло 642 сім'ям у двох населених пунктах Білгород-Дністровського району.

Також компанія цілодобово підтримує роботу енергосистеми країни, щоб малий та великий бізнес працював: пекарі могли пекти хліб, медики – лікувати, щоб був зв'язок із рідними, а в кожному будинку було тепло та затишно.

Зараз всім дуже складно, але ми продовжуємо виконувати свою роботу. На сьогодні рівень оплати послуг розподілу становить 30% фактичних нарахувань. Це створює додаткові труднощі – без оплати оператор системи розподілу не може закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі, щоб усувати своєчасно аварії.

Енергетики ДТЕК Одеські електромережі спільно з постачальниками електроенергії та газу звертаються до мешканців та бізнесу з проханням по можливості сплатити рахунки за енергоносії. Нині оплата за електроенергію – внесок клієнтів у підтримку усієї енергосистеми Одеської області. Це допоможе компанії подолати труднощі та продовжувати забезпечувати регіон електроенергією.

«Давайте разом робити все, що від нас залежить, щоб у кожного з нас було світло. Ми знаємо і віримо, що одного разу ми прокинемося у вільній та мирній Україні. Ми об'єднані та сильні. Разом ми – єдина Україна!», – звернулися енергетики з ремонтних бригад.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту