ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
Інфоксводоканал» закликає не вірити фейкам про небезпечність одеської питної води
12:45 / 20.03.2022
ЖКХ

ОДЕСА, 20 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Інфоксводоканал» повідомив, що питна вода в Одесі цілком безпечна для споживання, а підприємство має все необхідне для підтримки її якості та контролю за нею.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі «Інфоксводоканалу».

У повідомленні підприємства сказано:

Дорогі земляки!

Соцмережами та групами Viber, Telegram продовжує ширитися фейкова інформація, про нібито недостатній ступень очищення води через брак реагентів. «Інфоксводоканал» вкотре закликає не вірити неправдивій інформації та не піддаватися паніці. Декілька тисяч фахівців «Інфоксводоканалу» працюють в умовах військового стану у посиленому режимі 24 на 7. Ми забезпечуємо місто питною водою, яка очищується на австрійському обладнанні та відповідає всім нормам. Також проводиться цілодобовий лабораторний контроль по більш ніж 50 показникам. Сформований достатній запас реагентів на тривалий час, до того ж він постійно поповнюється.

«Інфоксводоканал» попереджає, що розповсюдження недостовірної інформації про стан питної води та поширення фейків допомагає ворогу сіяти паніку у місті, і за це передбачено відповідальність.

Водночас, ми щиро дякуємо кожному споживачеві за вчасні оплати. Ваша підтримка допоможе нам виконувати свою роботу за будь-яких обставин, щоб у кожній домівці завжди була чиста вода. Адже сьогодні це дуже важливо для нас усіх.

Працюємо для вас з Україною в серці.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.012
Перейти на повну версію сайту