ІА «Контекст Причорномор'я»
Одеса  >  Новини  >  Житлово-комунальне господарство
ДТЕК Одеські електромережі допомагає відновити роботу електромереж Укрзалізниці
17:37 / 12.05.2022

ОДЕСА, 12 ТРАВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Енергетики ДТЕК Одеські електромережі допомагають колегам із Укрзалізниці відновлювати та повертати до роботи електричні мережі у Львівській області.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у Відділі з комунікацій ДТЕК Одеські електромережі.

В умовах війни залізниця є ключовим транспортним сполученням та має стратегічне значення – це чи не єдиний спосіб евакуації та пересування країною для мирного населення та волонтерів. Не зважаючи на це, ворог не зупиняється та продовжує руйнувати інфраструктурні об’єкти.

Минулого тижня через ворожі обстріли зазнали ушкоджень декілька енергооб’єктів Укрзалізниці по всій країні. Через це без світла лишились мешканці навколишніх населених пунктів та зупинилось залізничне сполучення. Після пошкоджень вдалось відновити рух поїздів, але повноцінне відновлення підстанцій потребує часу.

ДТЕК розуміє наскільки важливим є відновлення об’єктів залізниці для всієї країни. Тому 4 бригади та 5 одиниць техніки з ДТЕК Одеські електромережі вирушили на допомогу колегам із Укрзалізниці для відновлення електричних мереж у Львівській області. Такі ж роботи у Київській області проводять колеги з ДТЕК Дніпровських електромереж.

21 фахівець ДТЕК Одеські електромережі працюватиме, щоб якомога швидше відновити роботу електрообладнання та повернути до нормального функціонування залізницю на Львівщині.

Аварійні бригади енергетиків ДТЕК безперервно працюють, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії.

Енергетики, спеціалісти Укрзалізниці разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших харчових продуктів та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.006
Перейти на повну версію сайту